Kidsclub

Voor wie is de Kids Club?

Ben jij niet ouder dan 12 jaar en heb jij een nieuwe bril gekocht bij Reyer Lafeber, dan word jij automatisch lid van de Reyer Lafeber Kidsclub. Als je lid bent van de Reyer Lafeber Kidsclub heb je recht op een gratis stoei/reservebril inclusief gratis glazen, word je op de hoogte gehouden van leuke acties en kun je op bepaalde momenten in het jaar leuke extraatjes en verrassingen verwachten. Tevens wordt de foto met je nieuwe bril op onze site gezet, zodat je deze aan iedereen kan laten zien.

Kinderbrillen

Hip & stoer!

Onze kinderbrillen zijn hip en stoer. Dat merken wij aan de kids die bij ons een brilletje uitzoeken. Veel modellen vinden we ook terug in de volwassen collecties en andere modellen zijn weer lekker kleurrijk en zijn verfraait met figuren van deze tijd. Je kunt op onze website meer lezen over kinderbrillen.

Zonnebrillen

Wij vinden het heel belangrijk dat de ogen van uw kind goed beschermd worden tegen de schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV stralingen en ozon. Daarom hebben wij een mooie collectie kinderzonnebrillen samengesteld met brillen die niet alleen super gaaf zijn, maar ook de ogen van uw kind optimaal beschermen. In onze collectie vindt u sterke merken zoals o.a.Ray-Ban, Vingino, Esprit en Carrera. Ook voor de hele kleintjes hebben wij de BabyBanz brillen welke aanbevolen worden door de internationale vereniging van optometristen. 

 

Gratis stoeibril

Natuurlijk is uw kind altijd voorzichtig met zijn bril en kijkt het altijd uit wanneer hij of zij lekker buiten aan het ravotten is. Toch kan het voorkomen dat de bril zodanig verbogen is dat dragen onmogelijk is geworden. Niet alleen belemmert dit het gezichtsvermogen, maar uw kind zal vooral ontroostbaar zijn en u vindt dit uiteraard vreselijk. Dat vinden wij nu ook, en daarom hebben wij naast onze huidige collectie, een aparte collectie samengesteld waaruit uw kind bij de aankoop van een nieuwe bril, een gratis speel / reservebril mag uitzoeken. Deze bril wordt ook nog eens gratis voorzien van eenvoudige glazen op de juiste sterkte!

Orthoptie

Een op de drie...

Een op de drie kinderen met een oogafwijking heeft niet de juiste brilsterkte. Dit blijkt uit een onderzoek van dr. Mr. Theo Hendricks, die promoveerde op het onderwerp: ‘geringe refractiefouten  bij kinderen’ aan de universiteit van Maastricht. Lees meer over orthoptie.